Personeelsvereniging
Elkerliek Ziekenhuis
U bent niet ingelogd
Beste Zorghelden, Heel graag maken wij van AFAS Software van de gelegenheid gebruik om jou te bedanken. Wij, de burgers in Nederland, hoorden in het afgelopen jaar over jou en je collega’s in het nieuws. We lazen de achtergronden en persoonlijke verhalen. Over de lastige, moeilijke en verdrietige momenten die corona met zich meebracht. Bedankt dat jij er stond op die momenten!

Om even te ontspannen bieden wij jou graag een cadeau aan. Jij bent van harte welkom om 14 de musical, de splinternieuwe musical over het leven van icoon Johan Cruijff, kosteloos mee te beleven in het AFAS Theater in Leusden. Natuurlijk mag je een partner, ouder, kind of iemand anders meenemen om deze musical samen mee te maken!

Jij kunt vanaf nu twee gratis tickets reserveren voor voorstellingen op woensdag- en donderdagavonden en zaterdagmiddagen tot het einde van 2021. Dat gaat eenvoudig via deze link: (https://tickets.ntk.nl/afasziekenhuisactie?referral=afaselkerliek)

Natuurlijk is het erg leuk als je met je collega’s afstemt op welke dag zij gaan zodat je als team of gedeelte van een afdeling ook samen de voorstelling meemaakt. Er zijn voor het Elkerliek Ziekenhuis 1.000 kaarten beschikbaar. Wees zuinig op de link en zorg dat hij niet in handen komt van mensen buiten Elkerliek!

Dit is onze manier om jou te bedanken voor je inzet voor zoveel Nederlanders.
We hopen dat je het waardeert en vinden het leuk als je ergens een berichtje achterlaat met de hashtag #zorgheldenbedankt, als je een mooie avond hebt gehad!
Namens alle medewerkers van AFAS!